این آشی که ملاحظه می نمایید با کمی دست کاری از آش دوغ و ماست ساخته شده است. و خوبی اش این است که هم زود آماده می شود و هم خوشمزه می باشد شدید. اول عدس را می گذاریم با سبزی بپزد، آن آخرهایش کمی برنج میریزیم (حواسمون باشه برنجش کم باشه، کم تر از عدس) بعد که پختند. خیلی نمی خواد آب ببندید، چون دوغ هم اضافه میشه. بعد دوغ محترم رو می ریزیم و شروع می کنیم به هم زدن تا اینکه بجوشه و قوام بیاد. باید حسابی هم بزنیم وگرنه دوغ می بره و خراب میشه. نمک و روغن رو هم که یادتون نمیره. و همینطور سیر. که قبل از ریختن دوغ حالا به هر شیوه ای، رنده یا خرد شده داخلش بریزید. آش ملس و خوشمزه ای میشه. امتحان بکنید.
- ۱ نظر
- ۲۸ شهریور ۹۳ ، ۱۶:۰۴