يكشنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۳، ۰۷:۴۴ ب.ظ
پامادور
ما یه چندتایی پامادور (گوجه های ریز) در این باغچه ی یک متری حیاطمان کاشتیم. کلا حاصل و برداشت ما یک دانه بود که در تصویر زیر مشاهده می نمایید :)) که البته توسط بنده نوش جان شد. پامادور مزه ترش و ملسی دارد که آدم از خوردنش سیر نمی شود. املت پامادور معرکه می شود. با این کوچکی ببینید چه دلی از آدم می برد :))))
زندگی نوشت: کاش می شد خیلی چیزها را خودمان بکاریم در خانه. لذتی دو چندان دارد کاشتن و برداشتن. خدایی چه می کاریم در این زمین که در آن دنیا بخواهیم برداشت کنیم و لذت ببریم؟
- ۹۳/۰۶/۰۹