یعنی عشق منه این خورش. مثل قیمه است تقریبا دستور العملش.
اول گوشت رو کمی تفت می دیم با پیاز و بعد لپه میریزیم و آب رو می بندیم بهش.
در این فاصله بامیه ها رو که سرشون رو کندیم (از بیخ نکنید یهو دل و رودش بریزه بیرون) توی ماهی تابه سرخش می کنیم.
بعد که گوشت و لپه پخت، رب رو بهش اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد بامیه هارو میریزیم توش. نکته اش اینجاست که بامیه ها رو نباید زیاد بزارید اون تو غُل بخورند. کلا یک ربع تا بیست دقیقه. اگه زیاد بزارید با یک شفته خورش مواجه میشید. :))
یه نکته ی دیگه هم اینکه بامیه های ریز رو بخرید از بازار. چون بزرگ ها دونه درشت میشن و زیاد جالب نمی شه.
اینم عکسش.
زندگی نوشت:
دونه های بامیه یه ردیفه. انگار دندونای ردیف و مرواریدی ای دارن بهت می خندن. توی زندگی بخشیدن لبخند به دیگران چیزی از ما کم نمی کنه. پس دریغ نکنیم :)
- ۵ نظر
- ۳۱ تیر ۹۳ ، ۱۳:۰۲