رولت بادمجون
توی نمایشگاه کتاب سلانه و خسته خسته داشتم قدم میزدم که یه خانمی صدام کرد به غرفه اش. یه کتاب کوچیک آشپزی داد دستمو گفت من اینو نوشتم. غذاهای مفید و خوب و از این جور تبلیغ ها. اولین صفحه ای رو هم که باز کرد همین رولت بادمجون اومد.
دیشب با اینکه بعد افطار افت فشاری دامن گیرم شده بود، گفتم برای سحری چند تایی از اینا درست کنم. اول بادمجون رو لایه های نازک می کنیم و سرخ می کنیم و میذاریم تو یه بشقاب دیگه. برای موادش هم گوشت چرخ کرده (یا سویا) و گوجه رنده شده و پیاز (اگرم خواستین سیر) و نمک و فلفل رو با هم تفت میدیم. بعد این مواد رو میریزیم روی بادمجون ها و میپیچونیم. اگه نمی مونه می تونید از خلال دندون استفاده کنید تا موقع خوردن هم راحت بشه برش داشت. از اونجایی که روی این رولت ها پنیر پیتزا میریزن و میذارن تو فر. من این کارو نکردم. اولن نصفه شبی پنیر پیزام کجا بود. بعدشم وقتی همه ی موادش به خوبی پخته بودن نیازی به فر نبود. فقط کمی در تابه رو گذاشتم و چند دقیقه ای روی گاز موند.
خیلی هم خوشمزه شد. دفعه دیگه حتما پنیر پیتزا میریزم. :) راستی خواستین موقع خوردن سس گوجه فرنگی هم روش بریزین، عالی میشه. :)
زندگی نوشت:
داشتم که بادمجون ها رو سرخ می کردم. چند لحظه ای هواسم پرت گوشیم شد، متأسفانه همون چند ثانیه باعث شد سه تا از بادمجونا بسوزن و راهی سطل زباله بشن. توی زندگی خیلی از این حواس پرتی ها می کنیم و متأسفانه خیلی چیزایی که داریم می سوزن. و بعد از سوختن تازه آه از نهادمون بلند میشه که ای داد بی داد...
- ۹۳/۰۴/۰۹
به به خوشمزه اس ... با بادمجون موافقم ...