حلوا :)
پختن حلوا یک فن که از هرکسی برنمی آید. ببینید اینو کی گفتم.
اول روغن را داغ می کنیم و بعد آرد رو می ریزیم. و بعد شروع می کنیم به تفت دادن. این مرحله باید دست رستم دستان داشته باشی تا خوب هم بزنی وگرنه زودی می سوزه. بعد که کمی قهوه ای (نه خیلی سوخته و نه خیلی خام) شد. شیره ای رو که آماده کردین آوار می کنید رو سرش. و بعد هم می زنید و می زنید تا قوام بیاد. برای شیره هم که آب رو جوش میاریم و بعد شکر رو میریزیم و جوش میاد تا غلیظ بشه. توی شیره کمی هم گلاب و زعفران می ریزیم تا حسابی خوش عطر بشه.
یکم سخت میشه اندازه ها رو تو حلوا فهمید. مثلا روغنش خیلی نباید باشه چون بعدن پس میده و وایلا میشه. یا شیره اش باید متناسب با آرد باشه.
زندگی نوشت:
وقتی شیره رو روی آرد داغ تفت داده شده میریزیم یه جلز و ولزی میکنه که نگو و نپرس. در مواجهه با هر چیزی شابد اولش سخت باشه و جلز و ولز کنیم. اما حواسمون باشه که شاید برای قوام اومدن ماست :)
- ۹۳/۰۴/۲۹